Predstavnici naše firme bili su prisutni na skupu pod radnim nazivom "Nemačka privreda traži dobavljače iz Srbije" koji je organizovan od strane Privredne Komore Srbije i Nemačko-Srpske privredne komore. Na skupu su bile prisutne firme iz Nemačke, a tom prilikom su naši predstavnici u ličnom kontaktu sa Nemačkim firmama, predstavili naše mogućnosti i proizvodne kapacitete.

Sa velikim zadovoljstvom, obaveštavamo naše cenjene kupce o našem novom proizvodu “Univerzalni držač tip 146-10 i 146-11”, koji smo razvili. Odlučili smo se da razvijemo ovaj proizvod, uzimajući u obzir zahteve naših klijenata. Univerzalni držač je namenjen za gasno zavarivanje, rezanje I srodne postupke, gde se zahteva veća potrošnja gasova. Konstrukcija univerzalnog držača je prilagođena eksploatacionim uslovima što, omogućava fino podešavanje protoka gasova i potpunu sigurnost u radu

"USKORO KOD NAS!!! Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo naše cenjene kupce, da ćemo tokom ove godine razviti naš novi gorionik za rezanje sa rukohvatom tip 941. Ovaj višenamenski gorionik je opremljen brzootvarajućim ventilom kiseonika za rezanje, koji omogućava brzo i lako započinjanje rezanja materijala. Ovi gorionici pri radu koriste konusne dizne i dizne sa ravnom zaptivnom površinom."

Teleoptik gasna oprema uzela je učešće na redovnoj Skupštini Vojvodina Metal Cluster-a, koja je održana 27 maja 2016. . Novi potpredsednik Vojvodima Metal Cluster-a je gospodin Milan Kovačević iz naše firme.

Teleoptik gasna oprema d.o.o. je od 14.04.2016. postao član nove Nemačko-srpske privredne komore.

Teleoptik gasna oprema nudi jedinstveno rešenje za spajanje varilačkih creva. Oetikerova klema sa obostranim stezanjem rešava vaše probleme razdvojenih varilačkih creva.

     
 
            "    

 

</html>;