Poštovani kupci, iz našeg bogatog mašinskog parka izdvajamo našu petoosnu CNC glodalicu, oznake DMG DMU EKO (3+2), kod koje je kretanje radnog vretena po osama (X-500; Y-450; Z-400). Ukoliko biste imali zahteve za izradu mašinskih delova, naši stručni inženjeri izaći će Vam u susret i odgovoriti svim Vašim zahtevima

Preduzeće Teleoptik osnovano je 1922. godine u Zemunu, kao fabrika za proizvodnju opreme za telefoniju, optiku i preciznu mehaniku. Kroz dugi niz godina ova fabrika je imala širok proizvodni asortiman, između ostalog i proizvodnju opreme za gasno zavarivanje i rezanje. Proizvodnja ove opreme je vremenom postala osnovna delatnost našeg preduzeća. Teleoptik danas, je preduzeće lider u proizvodnji opreme za gasno zavarivanje i rezanje, i jedini je proizvođač kompletne opreme u ovom delu Evrope. Kvalitetom svojih proizvoda, kapacitetom proizvodnje, ljudskim i tehnološkim resursima zadovoljavamo sve zahteve tržišta. Naš proces proizvodnje usaglašen je sa ISO standardima, a proizvodi su atestirani od strane merodavnih institucija. Stalne kontrole kvaliteta u svim fazama proizvodnje, kao i finalna kontrola garantuje visok kvalitet naših proizovda. Naša oprema je prisutna u svim privrednim i industrijskim granama, od rudarstva, energetike i brodogradnje, preko održavanja infrastrukture do prehrambene industrije. Cilj nam je dalje praćenje napretka u razvoju tehnologije rezanja i zavarivanja metala, prilagođavanje zahtevima modernog tržišta, proširenje proizvodnih kapaciteta, kao i realizacija inovativnih rešenja u proizvodnji.

Naša firma je član Nemačko-srpske privredne komore. Više informacija na www.serbien.ahk.de

Naša firma je član Nemačko-srpske privredne komore. Više informacija na www.serbien.ahk.de

Teleoptik je od 1.12.2014. član Vojvodina Metal Klastera. Više informacija na www.vmc.rs

Teleoptik je od 01.12.2014. član Vojvodina Metal Klastera. Više informacija na www.vmc.rs

"U cilju podizanja nivoa usluga, ovim putem vas obaveštavamo da sada možete sami unositi eventualne reklamacije na proizvode koje ste kupili kod nas. Kako bismo ubrzali sam proces rešavanja reklamacija, molimo Vas da popunite online obrazac:

i da ga pošaljete na nasu zvaničnu email adresu: teleoptik.gasna@mts.rs

Nakon popunjavanja formulara, služba za reklamacije proveriće sve informacije u minimalnom roku i kontaktirati vas.

 

</html>;